web stats
(+31)111 654512

Boekingsinformatie

EEN BOEKING BIJ OLTARENT GAAT ALS VOLGT:

  • Bij boeking ontvangt u van ons een huurcontract met daarin de bedragen, data en ons rekeningnummer vermeld.
  • Als wij het geheel ingevulde en ondertekende huurcontract hebben terugontvangen en als de (aan)betaling op onze rekening staat sturen wij u een bevestiging.
  • Als de restbetaling (6 weken voor aankomst) is voldaan sturen wij u wederom een bevestiging.
  • U ontvangt dan tevens van ons verdere informatie over tijdstip en plaats (trefpunt) van aankomst.
  • Op uw aankomstdag gaat een van onze medewerkers samen met u naar het huis, wijst u alle relevante zaken, rekent de bijkomende kosten af: eindschoonmaak, bed- en badlinnen etc. (zoals vermeld in het huurcontract) en ontvangt u de sleutels.
  • Wij zijn gedurende uw verblijf aanspreekpunt.
  • Op uw vertrekdag komt wederom een van onze medewerkers naar het huis en doet samen met u de eindcontrole. De borg wordt bij geen gebreken en na inhouding van de verbruikte energie (indien van toepassing) binnen enkele dagen op uw rekening teruggestort.

RESERVEREN
Via onze website is het eenvoudig een woning te selecteren. Onder elke woning vindt u een kalender waarop de actuele beschikbaarheid vermeld staat. U stuurt ons per e-mail uw eventuele vragen of reservering o.v.v. naam vakantiewoning, aantal personen (volwassenen en kinderen) en de data / verblijfsduur. Als wij uw reservering hebben ontvangen, sturen wij u een huurcontract per e-mail toe.
De reservering is pas definitief nadat wij het door u ondertekende huurcontract en de (aan)betaling hebben ontvangen.

BETALEN
De aanbetaling bedraagt 30% van het huurbedrag en dient binnen 8 dagen na reservering voldaan te worden. Het restbedrag betaalt u 6 weken voor aanvang van uw vakantie. (Zie ook onze voorwaarden).

INCHECKEN
Op de aankomstdag kunt u vanaf 17.00 uur inchecken (afwijkende tijd in overleg). We verzoeken u ons telefonisch te informeren als u vertrekt bij de luchthaven zodat we uw vermoedelijke aankomsttijdstip weten. Als u met uw auto reist verzoeken wij u om ons ter hoogte van Valencia te bellen. Zie hiervoor ook de specifieke informatie in uw huurovereenkomst en de daarbij behorende mail. Verwacht u na 20.00 uur te arriveren, dan stellen wij het op prijs als u dit vooraf aan ons kenbaar maakt. Bij aankomst na 22.00 uur betaalt u een toeslag van 40,00 euro.
Bij aankomst dient u de bijkomende kosten (eindschoonmaak en bed- en badlinnen), zoals vermeld op het huurcontract, contant te voldoen. Bij het niet nakomen van deze betaling zal er geen sleuteloverdracht plaatsvinden.

UITCHECKEN
Op de vertrekdag dient u uit te checken vóór 10.00 uur (afwijkende tijd in overleg). Vóór uw vertrek komen wij langs in uw villa of appartement om samen met u de eindcontrole te doen. De borg wordt (bij géén gebreken) en na inhouding van de verbruikte elektriciteit (indien van toepassing), binnen enkele dagen op uw rekening teruggestort.
Indien u vroeg ´s ochtends vertrekt (vóór 8.00 uur) doen wij de eindcontrole de dag voorafgaand aan uw vertrekdag.

  • De in- en uitchecktijden kunnen per huis afwijken. Als dit het geval is dan staat dit aangegeven bij het betreffende huis.
  • Minimum verblijf is 1 week.